DOSTAVA BORZA GRUPA

DOSTAVA

E-paket - pošiljke šaljemo uslugom Hrvatske pošte kao E-paket te je dostava besplatna za sve narudžbe. Narudžbe se šalju u roku od 24 radna sata, a nakon slanja rokovi uručenja su 3 radna dana. 
Proizvodi se pakiraju tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Molimo da prilikom preuzimanja proizvoda provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate, odnosno ne preuzimate pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju da preuzmete oštećenu pošiljku ne možemo naknadno reklamirati oštećenje u transportu zbog pravila Hrvatske pošte. 

Dostava u inozemstvo
Dostava u inozemstvo je besplatna. Molimo Vas proučite pravila plaćanja carine i PDV-a na narudžbe van Europske unije na ovoj poveznici i u ovom pravilniku o kupnji preko interneta.
Dostava u inozemstvo se vrši pute Hrvatske pošte te je potrebno okvirno od 15 do 21 dan za dostavu. U vrijeme prijenosa pošiljki ne računa se dan prijema pošiljke,neradni dani i vrijeme zadržavanja pošiljke zbog carinskog postupka u odredišnoj državi.