DOSTAVA BORZA GRUPA

DOSTAVA

Osobno preuzimanje - u napomeni naznačite u kojoj trgovini biste željeli preuzeti naručeni proizvod. Vodite računa da je potrebno određeno vrijeme da se narudžba obradi i da se proizvod dostavi u željenu trgovinu. Tek nakon što ste primili mail u kojem se narudžba potvrđuje (ne zaprima) možete u trgovini preuzeti naručeno.

Hrvatska pošta - pošiljke šaljemo kao E-paket te je dostava besplatna za sve narudžbe.  Narudžbe se šalju u roku od 24 radna sata, a nakon slanja rok uručenja je 3 radna dana.

Proizvodi se pakiraju tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Molimo da prilikom preuzimanja proizvoda provjerite  eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate, odnosno ne preuzimate pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju da preuzmete oštećenu pošiljku ne možemo naknadno reklamirati oštećenje u transportu zbog pravila Hrvatske pošte.

Dostava u inozemstvo
Dostava u inozemstvo je besplatna. Molimo Vas proučite pravila plaćanja carine i PDV-a na narudžbe van Europske unije na ovoj poveznici i u ovom pravilniku o kupnji preko interneta.
Dostava u inozemstvo se vrši pute Hrvatske pošte te je potrebno okvirno od 15 do 21 dan za dostavu. U vrijeme prijenosa pošiljki ne računa se dan prijema pošiljke,neradni dani i vrijeme zadržavanja pošiljke zbog carinskog postupka u odredišnoj državi.