PRIJAVA / REGISTRACIJA


VAŠA KOŠARICA JE PRAZNA

0

0

   
MUŠKARCI ŽENE
NOVO BRANDOVI TORBE CIPELE ODJEĆA AKCIJA SIGURNA KUPNJA I BESPLATNA DOSTAVA
   

ceb62d35c7fd7241c51d61611086c5a1


PRIGOVORI, REKLAMACIJE I POVRATI

Prigovori

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na: [email protected]. Na sve primjedbe i prigovore ćemo odgovoriti u roku od maksimalno 15 dana.

Posebnom odredbom Europske Unije, od 15.02.2016. sve države članice Europske Unije mogu riješiti sve sporove vezane za online kupovinu putem ODR (Online Dispute Resolution) platforme. Pritužbu je moguće podnijeti na jedan od 23 jezika Europske Unije, ODR platformi možete pristupiti ovdje.Podnošenje pritužbe je besplatno, a na rješavanju spora radit će neko od odabranih tijela za rješavanje sporova. Trenutno u RH ne postoji takvo tijelo, no pritužbu je moguće podnijeti i na hrvatskom jeziku, a hrvatskim potrošačima će biti dodijeljeno neko tijelo iz druge zemlje. Iako je podnošenje pritužbe besplatno, tijelo za rješavanje sporova može tražiti da plate naknadu ako pristane obrađivati vaš predmet.    

Reklamacije

Proizvod kojim ste nezadovoljni možete zamijeniti za novi ili vratiti uz povrat novca i to unutar 14 dana od primitka proizvoda na Vašu adresu.

Troškove povrata narudžbe snosi kupac.

Ako prilikom prve uporabe ustanovite da je proizvod neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate  na e-mail: [email protected] ili telefonski na +385 (0)20 358 984. Poželjno je da pripremite detalje narudžbe da možemo zaprimiti reklamaciju. U najkraćem mogućem roku ćemo vam javiti može li se proizvod zamijeniti za novi ili će se za proizvod vratiti novac.    

Povrati

Troškove povrata snosi kupac. Bitno je da se povrat vrši u istoj ambalaži u kojoj ste proizvod i zaprimili. Uz proizvod je potrebno priložiti popunjen obrazac o jednostranom prekidu ugovora.
Adresa na koju je potrebno izvršiti povrat je: Borza grupa d.o.o, Pred Dvorom 2, 20000 Dubrovnik. Obavijestiti ćemo Vas kada proizvod stigne na skladište, te po članku 76. Zakona o zaštiti potrošača, povrat novca izvršavamo u roku 14 dana.


INFO

VODIČ ZA KUPNJU

KONTAKT

PRATITE NAS

- O NAMA

- UVJETI KORIŠTENJA

- PRODAJNA MJESTA

- SIGURNOST I PRIVATNOST

- ČESTA PITANJA

- REGISTRACIJA

- PROCES NARUDŽBE

- NAČINI PLAĆANJA

- DOSTAVA

- PRIGOVORI, REKLAMACIJE I POVRATI

Borza Grupa d.o.o.
Pred Dvorom 2
HR-20000 Dubrovnik
Republika Hrvatska

tel/fax. +385 20 323 570

e-mail: info@borzagrupa.hr

Radno vrijeme: 8:00-15:00 (Pon-Pet)

© Borza Grupa d.o.o. Dubrovnik